FC Slovan Liberec | Informace k prodeji permanentek a vstupenek na Sigmu a Slavii
Menu Další Zavřít Zavřít
22.07.2024

Informace k prodeji permanentek a vstupenek na Sigmu a Slavii

marketing
Liberec - První kolo mají hráči Slovanu úspěšně za sebou, když si z Karviné přivezli do Liberce všechny body. Teď je čeká domácí dvojzápas proti Sigmě a Slavii a pro všechny zájemce o vstupenky přinášíme detailní informace.

Permanentky

Stále si můžete kupovat permanentky v prodejní době fanshopu na stadionu U Nisy i v online prodeji. Vzhledem k tomu, že už probíhá prodej i na jednotlivé zápasy, volná místa budou rychle ubývat, proto si určitě pospěšte a nakupujte pokud možno online.

Online prodej permanentek

Vstupenky na Sigmu

Online prodej vstupenek na nedělní utkání proti Sigmě (NE 28. 7. 14:30) je zpřístupněný všem zájemcům (stačí se jednoduše registrovat). Cena v online předprodeji je 300 Kč na Severní a Hlavní tribunu, a 250 Kč na Východní tribunu.

Na stadionu se vstupenky prodávají až na pokladnách v den zápasu za cenu 300 / 350 Kč.

Online prodej permanentek

Vstupenky na Slavii

Až do neděle 28. 7. je online prodej vstupenek na utkání proti Slavii (PÁ 2. 8. 17:30) dostupný pouze pro držitele nových permanentních vstupenek (s maximálním odběrem čtyř lístků na jednoho permanentkáře) za cenu 300 Kč. Věříme, že díky tomuto opatření se k nejlepším místům na našich tribunách dostanou naši fanoušci, a ne příznivci soupeře.

Pokud nemáte permanentní vstupenku a nemá ji ani nikdo z vašich přátel, musíte si ji ještě pořídit nebo počkat na pondělí 29. července, kdy bude spuštěn volný online prodej (pro registrované uživatele).

Vstupenky pro fanoušky hostů (výhradně na Západní tribunu) jsou v prodeji na tomto speciálním odkazu (bez nutnosti registrace) za cenu 300 Kč.

Na stadionu se vstupenky (pro domácí i hostující fanoušky) prodávají až na pokladnách v den zápasu za cenu 300 / 350 Kč.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Vogel NET-SYSTEM
Mediální partneři
Rengl Náš region