FC Slovan Liberec | Předzápasová fanzona bude i v nové sezoně - v neděli už od 13h
Menu Další Zavřít Zavřít
25.07.2024

Předzápasová fanzona bude i v nové sezoně - v neděli už od 13h

marketing
Liberec - V neděli se konečně všichni dočkáme! Slovan totiž bude hrát U Nisy proti Sigmě. A chybět nebude ani předzápasová fanzona, kterou navštíví i ambasador klubu streamer Agraelus společně s parťákem Radovanem a vy je tam budete moct osobně potkat. A na jaký program se můžete těšit?

Outlet + fanshop

Ve fanzoně bude i prodejní stánek, kde budete moct nakoupit zlevněný sortiment ze starších kolekcí. Otevřený bude samozřejmě také hlavní fanshop, kde už bude v prodeji první část nového sortimentu. Zatím se jedná jen o několik produktů, další budou postupně naskladňovány v průběhu srpna. Nové dresy ale k dispozici ještě nebudou, můžete si je však předobjednávat v našem e-shopu.

Dárky pro permanentkáře

Pro fanoušky, kteří si do konce minulého týdne zakoupili permanentku na novou sezonu, bude na hlavní pokladně (okénko č.7) probíhat výdej speciálních šál, které letos dostanou jako bonusový dárek. Stačí předložit vaši permanentku, kontrola bude probíhat pomoci digitální čtečky.

Fotbalové šipky

Tentokrát se můžete opět těšit na obří fotbalové šipky. Pro výherce jsme nachystali hlavní cenu v podobě originálního dresu od jednoho z našich hráčů. Tak neváhejte a přijďte otestovat své fotbalově šipkařské umění.

Skákací hrad

Pro nejmenší návštěvníky bude v sobotu ve fanzoně k dispozici skákací hrad. Kapacita je omezená, takže čím dříve dorazíte, tím víc času tam vaše děti budou moct strávit.

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Herní koutek PS5

Před zápasem si budete moct vyzkoušet hru EA Sports FC 24 na Playstation 5 a načerpat rady od jednoho z hráčů našeho esports týmu.

Playstation

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně nebudou chybět ani dva foodtrucky. Více o novinkách v občerstvení najdete v tomto článku.

food trucky

Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Liberec ČSOB
Mediální partneři
rtm plus eFotbal