FC Slovan Liberec | Měli jsme na to, abychom vyhráli, říká po zápase se Sigmou Josef Koželuh
Menu Další Zavřít Zavřít
28.07.2024

Měli jsme na to, abychom vyhráli, říká po zápase se Sigmou Josef Koželuh

Adam Žatečka
Liberec - Slovan remizoval se Sigmou Olomouc 1:1 a bere jeden bod. K němu přispěl svým výkonem i Josef Koželuh. Dvaadvacetiletý obránce nastoupil opět v základní sestavě a po zápase odpovídal na dotazy novinářů.

Jak bys zhodnotil dnešní utkání?

Jsme zklamaní z výsledku, určitě jsme měli na víc. Sami cítíme, že jeden bod je z tohoto zápasu málo, ale musíme makat dál. Věřím, že body sbírat budeme a že budeme připravení na další zápasy.

Do zápasu jste vstoupili dobře, pak vás Olomouc trochu zatlačila. Co se stalo po změně stran?

Myslím si, že jsme byli trochu zaskočení. Olomouc začala hrát a my jsme do toho nevstoupili dobře, pak v průběhu už se to těžko chytá. Musíme zapracovat na tom, abychom udrželi své tempo, co chceme hrát, po celý zápas.

Máš za sebou domácí premiéru, co na to říkáš?

Fanoušci byli skvělí, doufám a věřím, že budou chodit a podporovat i nadále. Atmosféra byla skvělá, chtěl bych fanouškům poděkovat a vzkázat, ať chodí dál v co největším počtu.

V létě proběhlo hodně změn, myslíš si, že potřebujete více času, abyste se sehráli?

Máme hodně mladý tým, postupem času si to bude sedat. I přes to mládí máme kvalitu a myslím si, že budeme lepší a lepší.

Po dvou kolech máte 4 body, jste spokojení?

Jak už jsem říkal, cítíme, že se dnes daly vybojovat všechny tři body. Dohromady to není špatný rozjezd, ale určitě jsme měli na to, abychom posbírali všechny.

Čeká vás Slavia, jak se těšíte na zápas?

Určitě se těšíme, musíme odčinit to, co jsme dneska nezvládli. Těšíme se, že nějaký bod vybojujeme, doufejme, že všechny tři.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
FCC FITING SERVIS
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Beat radio