FC Slovan Liberec | Užijte si fotbalový večer před nedělním zápasem proti Plzni
Menu Další Zavřít Zavřít
28.08.2024

Užijte si fotbalový večer před nedělním zápasem proti Plzni

marketing
Liberec - V neděli 1. září odehrají fotbalisté Slovanu domácí utkání proti Plzni, které má výkop v 20h. Už od 17:30 si můžete přijít užít předzápasovou fanzonu, tentokrát fotbalově zaměřenou. Čekají vás hned dvě hodiny zábavy s fotbalovými míči, s velkým výběrem občerstvení.

Mininohejbal

Přijďte si zahrát mininohejbal. Jeden proti jednomu, nebo dva proti dvěma. Určitě si to s kamarády užijete.

Fotbalové šipky

Tentokrát se můžete opět těšit na obří fotbalové šipky. Komu se podaří vykopat nejvíce bodů, ten získá originální hraný dres jednoho z našich hráčů.

Fotbalová klec

Vyzkoušejte si fotbalové souboje ve speciální kleci, která bude také k dispozici na umělce.

Teqball

Vyzkoušejte své dovednosti ve "fotbalovém pingpongu", který bude spolu s dalšími sportovními atrakcemi k dispozici pro návštěvníky fanzony.

Gaming zóna

Ve fanzoně bude i stan, kde si budete moct zahrát (nejen) hru EA FC 24 na konzoli PS5. Můžete při tom načerpat i rady od jednoho ze členů našeho esports týmu z minulé sezony.

Outlet + fanshop

U vchodu do fanshopu bude umístěn přídavný stánek, kde budete moct nakoupit zlevněný sortiment ze starších kolekcí. Platba bude možná pouze kartou.

Otevřený bude samozřejmě také hlavní fanshop, kde už bude v prodeji další část nového sortimentu, včetně pánských, dámských i dětských triček a mikin. Platit lze hotově i kartou.

Nové bílé i modré dresy v dospělých velikostech už budou také v prodeji, můžete si je však objednávat i v našem e-shopu. Pokud si na dresy chcete nechat dotisknout číslo a jmenovku, využijte přehledný konfigurátor.

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně budou tři stánky s občerstvením, které můžete využít nejen při příchodu na stadion, ale i během poločasové přestávky a po konci utkání.

Na Severní tribuně bude opět i přídavný stánek s výčepem (u vstupu ze strany od domácího kotle).


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
FCC FotbalPark Liberec
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec eFotbal
×
Dnes v 17:00
FC Slovan Liberec B
Arsenal Česká Lípa