FC Slovan Liberec | Za gól jsem šťastný, říká Pourzitidis po Spartě
Menu Další Zavřít Zavřít
před 2 dny

Za gól jsem šťastný, říká Pourzitidis po Spartě

Adam Žatečka
Liberec - Slovan po reprezentační přestávce prohrál na Letné proti pražské Spartě 1:2. V 63. minutě vyrovnával po standardní situaci Marios Pourzitidis. Řecký obránce poté po zápase odpovídal na dotazy novinářů.

Jak bys zhodnotil zápas?

Podali jsme lepší výkon než v minulém utkání. Prvních dvacet minut jsme nebyli tolik důslední a tím vznikla ta obdržená branka. Myslím si, že jsme se potom zvedli, více jsme si věřili. Ve druhé půli jsme dali branku, potom soupeř vystřídal, což jim pomohlo, dali druhý gól a vyhráli.

Jaké bylo to období po derby?

Měli jsme hodně videí, abychom viděli, co vše musíme zlepšit. Myslím si, že to bylo v tomto zápase vidět, organizace byla lepší. Od dnešního výkonu se můžeme odrazit. Po té facce z derby si myslím, že jsme byli tentokrát jiné mužstvo.

Co bys řekl ke svému gólu?

Bylo to těsné, jestli nebyl míč už v zámezí, ale jsem rád, že jsem dal gól. Bavil jsem se o tom i s Halim (Denis Halinský), ten říkal, že už to možná bylo mimo, ale asi to viděl špatně.

Jak hodnotíš první třetinu sezóny?

Hodnotí se mi to těžce. Jednou jsme nahoře, jednou zase dole. Máme prostor pro zlepšení, musíme víc trénovat, abychom byli výš.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera)T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Louda auto Pregis
Další partneři
Pulsklima CEWE
Mediální partneři
Rádio Impuls Beat radio