FC Slovan Liberec | Béčko vyhlíží další zápas. Už v pátek se utká s Hradcem Králové
Menu Další Zavřít Zavřít
05.09.2024

Béčko vyhlíží další zápas. Už v pátek se utká s Hradcem Králové

Redakce
Liberec – Šestý zápas sezony a další výzva. B-tým čeká, netradičně v pátek, utkání s rezervou Hradce Králové. Střetnutí začne u soupeře už ve 13:30.

Slovan zatím ve skupině B ČFL neprohrál. Z úvodních pěti duelů nové sezony si odnesl výhry nad Živanicemi, Kolínem a Mostem-Souší, remizoval s Chlumcem nad Cidlinou a naposledy také rezervou Jablonce.

„Chci hráče pochválit, Jablonec proti nám postavil velmi silný tým, kluci to zvládli a podali dobrý výkon. Snažili jsme se probít přes obranný blok soupeře a být aktivní v napadání. Může nás mrzet neproměněná penalta a pár špatně řešených situací v poslední třetině. Na druhou stranu hosté měli několik dobrých šancí, které naštěstí neproměnili,“ komentoval poslední kolo trenér Jakub Harant.

B-tým figuruje na druhé příčce tabulky s 11 body, dva ztrácí na lídra z Ústí nad Labem. Třetí je shodně Kladno a Brozany.

Střelci B-týmu v sezoně

Strnad, Penner – 2, Kuľha, Kok, Letenay, Nyarko – 1

FC HRADEC KRÁLOVÉ B – STŘED TABULKY I GÓLY

Nadcházející soupeř našeho mužstva je na deváté příčce tabulky. Na kontě má zatím pět bodů a skóre 6:9. V zápasech východočeského celku dosud padlo patnáct branek, průměrně tedy tři na utkání.

Na úvod Královehradečtí těsně padli s Ústím nad Labem 0:1, pak v přestřelce remizovali s Baníkem Souš-Most 3:3. Na domácím hřišti udolali Chlumec nad Cidlinou 2:1, následně přišla prohra se Zápy 0:3 a v posledním kole remizovali Východočeši s Živanicemi 1:1.

Utkání 5. kola ČFL začne po změně termínu duelu již v pátečních 13:30.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Profipoint Niosport
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec rtm plus