FC Slovan Liberec | Kupte si výhodný balíček na dva zápasy U Nisy v jednom týdnu!
Menu Další Zavřít Zavřít
24.10.2023

Kupte si výhodný balíček na dva zápasy U Nisy v jednom týdnu!

marketing
Liberec - Na začátku listopadu se U Nisy odehrají hned dva duely našeho mužského A-týmu. Nejprve středeční pohárové utkání proti Mladé Boleslavi a pak nedělní ligový zápas proti Českým Budějovicím. Na oba se díky výhodnému balíčku vstupenek můžete podívat jen za 250 Kč.

Ještě jednou děkujeme všem, kteří dorazili na náš stadion na minulé utkání proti Plzni. Vaše podpora byla znát a věříme, že jste si zápas užili se vším všudy. Tříbranková výhra nad kvalitním soupeřem byla tou nejlepší pozvánkou na další domácí souboje. Už v prvních listopadových dnech se budou hrát dva v jednom týdnu a vy se na ně můžete podívat za cenu jednoho!

Online prodej balíčků

Ve středu 1. listopadu od 16:30 na stadionu U Nisy přivítáme v rámci osmifinále MOL Cupu kvalitního soupeře z nedaleké Mladé Boleslavi a rozdáme si to s ním o postup do jarního čtvrtfinále, tedy mezi nejlepších osm týmů tuzemské pohárové soutěže. V případě nerozhodného výsledku se bude prodlužovat a případně může dojít i na pokutové kopy.

Liberec - Boleslav

V neděli 5. listopadu pak v rámci 14. kola FORTUNA:LIGY budeme hostit českobudějovické Dynamo, s výkopem v 15:00. Pokud to počasí dovolí, zorganizujeme i před tímto zápasem fanzonu se soutěžemi o ceny pro malé i velké na umělé trávě před stadionem. Rozšířená nabídka cateringu už je samozřejmostí! Podrobnosti ještě zveřejníme.

Liberec - Budějovice

Prodej balíčků

Permanentkáři mají všechny domácí ligové i pohárové duely v ceně své permanentky, takže si samostatné vstupenky pořizovat nemusí.

Pro ostatní jsou již nyní v online prodeji dostupné balíčky na oba zápasy za 250 Kč (tedy za obvyklou cenu pro jeden zápas). Stačí kliknout na jeden z bannerů výše, který vás nasměruje přímo k nákupu balíčku.

Vstupenky na oba duely vám pak přijdou na mail a/nebo do klubové aplikace. Pokud jste si zatím v našem ticketingu nebo pro aplikaci nezaregistrovali své FCSL-ID, začněte jednoduchou registrací zde.

Balíček bude možné koupit i před středečním utkáním na pokladně, ale pokud dorazíte těsně před výkopem, riskujete, že budete muset stát ve frontě.

Prodej samostatných vstupenek na nedělní ligový souboj s Českými Budějovicemi odstartuje až po středečním pohárovém duelu, tedy ve čtvrtek 2. listopadu. Do soboty bude platit zvýhodněná cena 250 Kč. V den utkání, tedy v neděli 5. listopadu už budou lístky v online prodeji i na pokladnách stát 300 Kč. Přehled slev najdete v ceníku.

Těšíme se na viděnou na stadionu U Nisy!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FCC Knorr-Bremse
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec rtm plus