FC Slovan Liberec | Využijte fanzonu a posílený catering při zápase proti Slavii
Menu Další Zavřít Zavřít
31.07.2024

Využijte fanzonu a posílený catering při zápase proti Slavii

marketing
Liberec - V pátek se bude hrát proti Slavii před zaplněnými tribunami stadionu U Nisy, v prodeji jsou už jen poslední stovky vstupenek. Chybět nebude předzápasová fanzona s bohatým programem už od 16 hodin, kterou opět navštíví i ambasador klubu streamer Agraelus společně s parťákem Radovanem. Posílené budou i stánky s občerstvením. Více se dočtete v tomto článku.

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně budou tentokrát hned tři foodtrucky a u dvou se bude čepovat točené pivo. Foodtrucky můžete využít nejen při příchodu na stadion, ale i během poločasové přestávky a po konci utkání.

Vzhledem k očekávané návštěvě jsme v rámci možností maximálně posílili i občerstvení uvnitř stadionu. Na základě přání vedení klubu budou fanoušky u stánků obsluhovat navýšené počty personálu.

Na Severní tribuně budou navíc zřízené dva přídavné stánky s výčepy, a to poblíž obou vchodů - jak u rodinného sektoru (ze strany od domácího kotle), tak na druhé straně tribuny (v bývalém Svijanském klubu, který je dostupný po schodech hned za vchodem na Severní tribunu ze strany od Energomontáží). Oba přídavné prostory nabídnou kromě piva i další sortiment.

Maximálně posílené budou i stánky na Západní tribuně a v sektoru hostů, které budou k dispozici pro fanoušky Slavie.

food trucky

Outlet + fanshop

U vchodu do fanshop bude tentokrát umístěn přídavný stánek, kde budete moct nakoupit zlevněný sortiment ze starších kolekcí. Platba bude možná pouze kartou.

Otevřený bude samozřejmě také hlavní fanshop, kde už bude v prodeji první část nového sortimentu. Zatím se jedná jen o několik produktů, další budou postupně naskladňovány v průběhu srpna. Platit lze hotově i kartou.

Nové dresy ale k dispozici ještě nebudou, můžete si je však předobjednávat v našem e-shopu.

Dárky pro permanentkáře

Pro fanoušky, kteří si do prvního ligového kola zakoupili permanentku na novou sezonu, bude na hlavní pokladně (okénko č. 6, případně i 7) probíhat výdej speciálních šál, které letos dostanou jako bonusový dárek. Stačí předložit vaši permanentku, kontrola bude probíhat pomoci digitální čtečky. Tyto šály nejsou dostupné ve fanshopu, pouze na pokladně!

Fotbalové šipky

Tentokrát se můžete opět těšit na obří fotbalové šipky od našeho oficiálního dodavatele sportovního vybavení 11TEAMSPORTS.

Teqball

Vyzkoušejte své dovednosti ve "fotbalovém pingpongu", který bude spolu s dalšími sportovními atrakcemi k dispozici pro návštěvníky fanzony.

Skákací hrad

Pro nejmenší návštěvníky bude v sobotu ve fanzoně k dispozici skákací hrad. Kapacita je omezená, takže čím dříve dorazíte, tím víc času tam vaše děti budou moct strávit.

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Agraelus

Agraelus a Radovan ve fanzoně taky chybět nebudou a spolu s nimi vybavená gaming zóna, kde si budete moct zahrát nejen hru EA Sports FC 24. Přijďte si pro selfie nebo pro podpis.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
1. jizerskohorská stavební ČSOB
Mediální partneři
eFotbal Radio Blaník Liberec